Pakket VITALITEIT

Iedereen wil vitaal blijven, maar als je de 60 gepasseerd ben,
moet je wel de juiste cursussen volgen. Wij bieden die !

Ons aanbod
  • Hoe word je 100 jaar hierin komt o.a. aan de orde welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van DNA-bewerking en wat die betekenen voor jouw toekomst.
  • Dan is er de basiscursus Fit en gezond voor als je ouder wordt hierin komen de fysieke aspecten aan de orde, voeding en hoe je mentaal belast kunt zijn. In het bijzonder is er aandacht voor specifieke ademhalingsoefeningen en speciale bewegingsoefeningen waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor het onderhouden van een goede hersenfunctie;
  • De cursus Positieve psychologie en Positieve gezondheid volg de nieuwste inzichten op gebied van gezondheid.
  • Workouts
  • Ademhalingsoefeningen
  • Cursussen die betrekking hebben op geestelijk welzijn zoals: betere contacten leggen, hoe ga je om met feedback, keuzes maken, assertiviteit en nog veel meer.

Daarnaast krijgt men als e-book het boek:
“Hoe word je 100 jaar in goede gezondheid”
(ter waarde van € 24,50)

(auteur Prof. Kasper Boon, Uitgever Albert Sickler)

Waarom zo belangrijk?

Het belang van onze cursussen is extra groot omdat er vrijwel niets voor de senior/60-plusser wordt aangeboden. Ga maar eens naar een boekwinkel en kijk wat er is voor deze doelgroep… vrijwel niets. Kijk eens wat er is op gebied mentaal welzijn of op het gebied van dreigende dementie… vrijwel niets. Dit pakket verandert die situatie en is voor iedereen die ook op oudere leeftijd vitaal wil blijven een absolute must!

Cursusduur van de meeste cursussen

Vrijwel alle cursussen kunnen in een paar uur worden afgerond. We bieden je af en toe de mogelijkheid om dieper te graven. Daarbij geldt altijd: het kan maar het hoeft niet. Er worden ook allerlei oefeningen aangeboden. Er wordt steeds aangegeven wat bij die oefeningen de aanbevolen duur is. Het pakket wordt een jaar aangeboden en dat is ruim voldoende om alle cursussen, mocht je dat willen, te volgen. Overigens zullen steeds meer cursussen worden toegevoegd.

Is voorkennis nodig?

Nee, iedere cursus is goed te volgen zonder voorkennis. Het zou ook niet goed zijn als je voorkennis zou moeten hebben als het om inzicht je eigen gezondheid gaat. Moeilijke termen worden altijd uitgelegd.

Waarom mensen dit pakket kiezen

Iedereen wil vitaal blijven, maar als je de 60 gepasseerd ben, moet je wel de juiste cursussen volgen. Wij bieden die met veel video’s en instructies van topexperts. Veel 60-plussers willen niet als senior gezien worden maar meer als “van middelbare leeftijd”. Niet alleen de fysieke gezondheid ook de mentale gezondheid krijgt in ons aanbod de volle aandacht met cursussen als Positieve psychologie en Positieve gezondheid, Keuzes maken, Assertiviteit en Verbeter je contacten. Die onderwerpen vormen ook de reden dat veel mensen voor dit pakket kiezen.