Pakket Virtueel reizen

Reizen is allereerst een beleving en die bieden we

virtuelereizen

Er zijn verschillende soorten virtuele reizen zoals:  de virtuele wandeling door een plaats. Voor mensen die graag steden en kleine plaatsjes willen verkennen waarbij dat niet altijd fysiek meer mogelijk is. 

 

We gaan steeds een speurtocht maken naar zaken die ons veel achtergrondinformatie geven. Zo gaan we bijvoorbeeld historische panden bezoeken en nemen een kopje koffie op een mooi pleintje. Het leuke daarbij is dat we bij die wandeling ook echt door straatjes gaan om de omgeving te bekijken.

1. Op dit moment zijn er 2 virtuele wandelingen beschikbaar: Den Bosch en Alkmaar

2. een reisje langs de Rijn en natuurlijk bezoeken we interessante oude kastelen, enz.

3. Kun je je schoolreisje weer voor de geest halen? Heerlijke oude impressies … om van te smullen

4. Op bezoek bij het Rijsmuseum

5. Een reis naar de bergen

6. Virtuele impressies: de hoogtepunten. Op stap gaan naar schitterende plaatsen in de wereld met een zogenaamde VR-bril

Waarom is dit pakket belangrijk?
Dit pakket is een gedeelte van het pakket Entertainment. Reizen…. heerlijk toch. Maar helaas het is niet altijd mogelijk en dat heeft ons op het idee gebracht om een nieuwe mogelijkheid aan te bieden: virtueel reizen om vanuit je huiskamer op stap te gaan. We bieden ook allerlei soorten reizen aan. Reizen waarbij we je meenemen aan de hand van een reisverslag of misschien wel aan de hand van je eigen herinneringen. Maar ook reizen waarbij je van de nieuwste technieken op internet gebruik kunt maken. En regelmatig komen er weer reisjes bij. En de reiskosten… niets dus!
De duur van de meeste onderdelen
De meeste reizen kun je in enkele uren doen.
Is voorkennis nodig?
Er is geen voorkennis nodig. Het is overigens best leuk om virtueel te reizen in combinatie met een taal- en cultuurcursus.
Waarom kiezen mensen dit pakket?
Die vraag is gelijk aan ‘waarom willen mensen zo graag op reis gaan?”. En het antwoord daarop is eenvoudig: het is geweldig om een andere omgeving te ervaren. Bovendien ervaar je niet alleen die andere omgeving, je bent tevens even uit die andere omgeving namelijk je alledaagse omgeving. Als je nog werkt, ben je weg uit die alledaagse omgeving met “allerlei dingen aan je hoofd”. Ben je met pensioen, dan ben je ook even weg uit die omgeving. Reizen is altijd een bijzondere beleving. Dat is inderdaad de kern waarom mensen zo graag reizen en wij doen alle moeite om die belevenis uniek terug te brengen ook als je niet meer in staat meer bent om je fysiek naar andere plaatsen op de wereld te verplaatsen.