Pakket entertainment

60PlusPlaza biedt het meest uitgebreide aanbod op gebied

van online entertainment dat er is.

Happy grey hair man watching on laptop at home and celebrate win a bet with a gambling, soccer bet,
Ons aanbod

Met recht stellen we dat er nergens een meer uitgebreid aanbod is.

een speciaal online spelaanbod dat speciaal op ouderen is gericht;

  • spelletjes die je nergens anders vindt zoals het spel met de Kaboontjes om uitdrukkingen te raden
  • een uitgebreid aanbod aan puzzels;
  • een uitgebreid aanbod aan die geweldig leuke TV-momenten van vroeger: van Mies Bouwman tot Willem Duys, van Rudi Carrell tot Johnny en Rijk, van Andre van Duijn tot het Simplistisch Verbond en wat te denken van Toon Hermans en Tommy Cooper om maar eens een aantal voorbeelden te noemen.
  • een uitgebreid aanbod aan bekende luisterboeken;
  • een speciaal activiteitenpakket met activiteiten die ook samen met jongeren gedaan kunnen worden: opa en oma samen met de kleinkinderen heerlijk toch!
  • overpeinzingen: even weg, lekker peinzen over onderwerpen die vooral ouderen boeien
  • virtuele reizen: bijvoorbeeld maak een puzzel-voettocht door ’s Hertogenbosch en probeer allerlei vragen te beantwoorden. Ook hier geldt met betrekking tot de vragen: het mag en het hoeft niet. Je wandelt met Google streetview en dat maakt dit tot een uniek concept.
Het belang van dit pakket
Helaas komt piekeren bij 60plussers steeds meer voor en er is al zo lang als de mensheid bestaat een eenvoudige remedie: ontspan je! Wat een aanbod! 60PlusPlaza biedt het meest brede online aanbod voor ontspanning dat er is: spelletjes, puzzels, een enorme collectie aan oude Tv-series. Johnny en Rijk, het Simplistisch Verbond maar ook Tommy Cooper… geniet er maar weer volop van. De meeste senioren zijn doorgaans verzot op Nostalgie en dit pakket is voor hen een absolute topper! Dan zijn er nog de luisterboeken, de virtuele reizen en de overpeinzingen. Alles gericht om je even heerlijk te ontspannen!
De duur van de meeste onderdelen

Sommige spelletjes zijn in onderdelen van een uur te doen en bij weer andere kan het om vele uren gaan. Het zelfde geldt voor het bekijken van de oude Tv-series, luisterboeken en virtuele reizen.

Is voorkennis nodig?

Er is geen voorkennis nodig. Het spreekt voor zich dat bij spelletjes als woordzoeker kennis van de Nederlandse taal nodig is. Maar we stellen geen bijzondere eisen.

Waarom mensen dit pakket kiezen
Natuurlijk er zijn allerlei spelletjes en puzzels. Veel zijn door ons zelf ontwikkeld. Kijk naar die geweldige leuke video-series van vroeger en geniet, luister naar die schitterende klassieke luisterboeken en geniet, speel allerlei bekende spellen, alleen of samen en geniet. Als er één pakket is dat gekoppeld is aan “echt genieten” dan is het dit pakket met de beste vitamine voor de geest! En dan is er nog een speciaal cadeau aan dit pakket gekoppeld: een online activiteiten pakket voor jong en oud. Raad de geluiden, luister naar sprookjes, gebruik die prachtige kleurenplaten, eenvoudig voor onze peuters en complex zoals voor ouderen, enz. enz. Wie kent het oude Winterboek nog… dit pakket laat zich daarmee vergelijken.