Pakket De digitale wereld

De digitale wereld is helaas een wereld waarin veel ouderen zich niet in thuis voelen

Happy grey hair man watching on laptop at home and celebrate win a bet with a gambling, soccer bet,
Ons aanbod
 
  • Het pakket bestaat uit twee digitale boeken:
    – Werken met de iPad
    – Digitaal weerbaarheid
  • Cursus Digitale weerbaarheid: allerlei situaties gekoppeld aan video’s met uitleg
  • Cursus Introductie in de digitale wereld: een speciaal woordenboek waarin niet alleen de woorden worden uitgelegd maar ook verder worden geïllustreerd aan de hand van video’s. Heel veel informatie voor mensen die voor het eerst de stap in de digitale wereld maken.
  •  ChatGPT, werken met AI.
Waarom is dit pakket belangrijk?

Heel veel ouderen hebben problemen met de digitale wereld waarin ze zich nu bevinden. Allereerst zijn er de dreigingen en moet men zoals dat heet digitaal weerbaar zijn en daarnaast heeft men de juiste info nodig om te starten. Het pakket is de beste mogelijkheid voor ouderen om met de digitale wereld kennis te maken als ze met een iPad willen beginnen. Naast de cursussen worden er digitale 2 boeken bij aangeboden
1. Werken met de iPad
2. Digitale weerbaarheid

De titels van de boeken spreken overigens voor zich.

De duur van de meeste onderdelen
De boeken kunnen in enkele uren worden gedaan. Dat geldt ook voor de cursussen. Maar het doorlezen van een boek wil nog niet zeggen dat je al direct vertrouwd ben met de iPad. Dat duurt zeker enkele dagen.
Is voorkennis nodig?
Er is geen voorkennis nodig. Het is een beetje flauw om te zeggen maar we doen het toch. Juist het feit dat je nog geen voorkennis in de digitale wereld hebt, maakt dit pakket bij uitstek een interessant pakket.
Waarom kiezen mensen voor dit pakket?

Mensen kiezen dit pakket als ze de drempel willen nemen en met een iPad willen gaan werken. Hoe moet je met de iPad omgaan? Waar moet je extra voor opletten? Hoe kun je jezelf digitaal weerbaar maken, zodat je geen prooi wordt van criminelen.
Eenvoud troef dat is kenmerkend voor de inhoud van dit pakket.