Pakket cadeau voor Opa en Oma

Een geweldig origineel pakket om aan opa en oma of een ouder familielid te geven

christmas-present
Ons aanbod
  • Kunst en cultuur: de schitterende cursussen over Jeroen Bosch, de Hollandse meester en Impressionisme. Prachtige kleurenafbeeldingen, interessante video’s.

  • Vitaliteit: de cursus Fit en Gezond en het e-boek “Hoe wordt je 100 jaar oud”: absolute toppers op het gebied van vitaliteit.

  • Entertainment: met verschillende leuke puzzels en spellen die speciaal voor opa en oma zijn uitgezocht.

  • Virtueel reizen: virtuele wandelingen door Den Boch en Alkmaar: ga met Google streetview op weg en beleef die heerlijke steden vanuit je eigen luie stoel en als je er zin hebt kun je er ook nog een puzzeltocht van maken!

  • Nostalgie: Een geweldige serie met oude TV-fragmenten: Johnny en Rijk, het Simplistich Verbond, Willem Duys, Debiteuren/Crediteuren, De Mounties, André van Duin, Toon Hermans en Jos Brink.

  • Digitale Wereld: de cursussen Digitale Weerbaarheid en De digitale wereld met heel veel informatie (teksten, plaatjes, video’s).

  • Animatiepakket: allerlei leuke activiteiten die jezelf kunt doen maar die ook heel geschikt zijn om met de kleinkinderen te doen: kleuren met een rijke verzameling kleurplaten, sprookjes, geluidsquizzen, doolhoven, puzzels zoals zoek de 7 verschillen.

Lekker genieten dus!

Waarom zo belangrijk?

Dit is een pakket dat niet alleen leuk is voor een opa of oma (of beiden). Nee juist door het speciale activiteitenpakket dat als bonus bij wordt gegeven wordt, is het een pakket waar de hele familie bij betrokken kan zijn, met name de kleinkinderen. Super gezellig toch! Vroeger was het spelen van bordspelen heel gewoon en dat was typisch een activiteit waar ook opa en oma bij betrokken konden zijn. Nu is de wereld veel digitaler geworden en dan is het van belang dat je met dit pakket die brug naar jong en oud weer slaat! Het voordeel van een fysiek pakket is dat je het leuk kunt inpakken. Maar er is natuurlijk niets op te tegen om een doosje te nemen en daarin de boodschap dat je een geweldig online pakket hebt gekregen. En voor die boodschap hebben we iets moois gemaakt: vul in van wie je het pakket krijgt en druk de geschenkboodschap af.

Cursusduur van de meeste cursussen
De meeste activiteiten hebben een tijdsbeslag van minder dan een uur tot enkele uren.
Is voorkennis nodig?

Er is geen voorkennis nodig. 

Waarom kiezen mensen voor dit pakket?
Vaak is het lastig om nog iets leuks te vinden voor opa en oma, of een ander familielid die wat ouder is. Dit pakket valt op door zijn originaliteit en biedt zoveel dat er altijd iets leuks voor opa en oma bij zit. Dit uiteraard naast het bonus activiteitenpakket. We hebben een prachtige selectie samengesteld: Lekker online bezig zijn. Een cadeau waarmee je altijd raak schiet!

Uiteraard wil je iets tastbaars geven en daarom biedt 60PlusPlaza de mogelijkheid een mooie print te maken die je kan geven.

Vul de naam van de ontvanger(s) en van de gever(s) in en print het document.