VIRTUEEL REIZEN
reizen vanuit je huiskamer

Virtueel reizen voor senioren, een geweldige belevenis; vanuit je huiskamer virtueel op stap gaan.

Reizen…. heerlijk toch. Maar helaas het is niet altijd mogelijk en dat heeft ons op het idee gebracht om een nieuwe mogelijkheid aan te bieden: virtueel reizen om vanuit je huiskamer op stap te gaan. We bieden ook allerlei soorten reizen aan. Reizen waarbij we je meenemen aan de hand van een reisverslag of misschien wel aan de hand van je eigen herinneringen. Maar ook reizen waarbij je van de nieuwste technieken op internet gebruik kunt maken. En regelmatig komen er weer reisjes bij. En de kosten… niets dus!

Virtueel op stap gaan

Alles over virtueel reizen. Hoe we op stap gaan en wat voor hulpmiddelen je eventueel kunt gebruiken. De hele dag op stap naar de mooiste plekken in de hele wereld.

Een reisje op de Rijn

Ga je mee. Vandaag gaan we een leuke en vooral interessante reis op de Rijn maken. We zien allerlei kastelen en burchten en sommige kastelen gaan we ook bezoeken. Veel plezier!

Schoolreisje

Ga je mee op dat heerlijke schoolreisje van vroeger.
Veel zaken zullen toch erg bekend voorkomen. Dat maakt dat dit een bijzondere reis is. Het gaat in feite om een reis die jij vanuit je geheugen weer gaat beleven. Alleen dat al is een waar genoegen!

Het Rijksmuseum

Het mooiste museum van ons land is natuurlijk het Rijksmuseum. Zeker nu het verbouwd is, is het een genoegen om de meesterstukken van ons land in de prachtige zalen te bekijken. Een trip die je niet snel zult vergeten.