Spelletjes

Velen vinden het erg plezierig om spelletjes te spelen. En als er ook een tak is die bij computers enorm ontwikkeld is, dan is het wel de spelletjesindustrie. Er zijn duizenden spelletjes. Spelletjes voor op de PC, voor op de smartphone en natuurlijk heel veel spelletjes die zijn ontwikkeld voor daartoe ontwikkelde computertjes.  We spreken dan van game consoles zoals de XBox en de Nintendo. We kijken hier speciaal naar wat voor senioren interessant is.

Ons spelaanbod

Ganzenbord

Leuk om samen te spelen met behulp van TeamViewer of tegen de computer.

The Sorcerer

Schiet naar de gelijk gekleurde ballen. Zorg dat de ballen het putje niet bereiken.

Fruitmachine

Altijd leuk om op een fruitkast te spelen.
Zeker als het geen geld kost

BlackJack

Blackjack spelen is ontstaan rond de 18e eeuw. Het spel heette vroeger eenentwintig. De naam werd veranderd in blackjack, door de zwarte boer ingegeven. 

Miljonairs quiz

Deze quiz kennen we allemaal van de tv:
De Weekend Miljonair Quiz.

Bingo

Dit spel heeft geen enkele uitleg nodig.
Veel plezier.

Zeeslag

Bij zeeslag is het de bedoeling te ontdekken waar de vloot van je tegenspeler ligt. Dit doe je simpelweg door bommen af te vuren op de vloot van jouw tegenspeler. Wees slim bij het bepalen van je doel.

Backgammon

Een oeroud fantastisch spel. In Iran is dit spel ooit opgegraven. Hieruit is gebleken dat het spel, in een oude variant al 5.200 jaar geleden gespeeld werd.

Solitaire

Solitaire ofwel Patience is een aanlegspel.
Je speelt zonder tegenstanders en met 1 kaartspel van 52 kaarten..

Quiz

Is een spel waar u moet kiezen uit multiple choice antwoorden. Maar kijk uit er zitten een paar instinkers in, trap er niet in.

Geheugentrainer

Onthoud waar de symbooltjes komen. Ook dit spel valt onder de categorie hersengymnastiek.

Memory

Een leuk spel en goed om het geheugen mee te trainen. Hersengymnastiek.

Quiz

Is een spel waar u moet kiezen uit multiple choice antwoorden. Maar kijk uit er zitten een paar instinkers in, trap er niet in.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in ons Privacybeleid.