SITES MET SPELLETJES

Op het internet zijn honderden website met spelletjes te vinden, echter de meest spelletjes sites zitten zo boordevol reclame dat er meer ergenis is dan plezier. 

Reclame is begrijpelijk, immers kost een website bouwen en onderhouden geld.
Gelukkig zijn er ook diverse websites die minimale reclame op hun website hebben waardoor er toch met plezier gespeeld kan worden.

60PlusPlaza heeft voor u een collectie gemaakt met spelletjes sites waar u zich kunt amuseren zonder teveel ergelijke reclame blokken.

Veel plezier!

 

games.aarp.org

Aarp heeft een leuke verzameling spelletjes beschikbaar. Je moet echter wel een paar seconden door een reclame blok. De site heeft  trouwens nog meer te bieden dan spelletjes. 

poki.com

Poki.com bied u spelletjes in alle denkbare categorieen. Hun aanbod is indrukwekkend te noemen. Maar zoals met alle gratis spelletjes sites moet je af en toe wel door een reclame blok heen. 

chess.com

Op chess.com kunt tegen de computer spelen maar ook met andere spelers. U dient zich dan wel te registreren. U kunt trainingen doen en aan tournamenten meedoen. Geen storende reclames.

sparkchess.com

Op de site sparkchess.com is de grafische vormgeving iets wat moderner dan op chess.com. Er zijn ook schaakpuzzels die je kan proberen op te lossen. Geen hinderlijke reclame.

flyordie.com

De site Flyordie.com heeft veel board spelletjes en billiard spelletjes. U kunt als gast spelen zodat u niet hoeft te registreren. Ongeregisteerd kunt u toch nog tegen andere spelers spelen. Minimale reclame.

cardgames.io

Veel bord en kaartspelletjes vindt u op cardgames.io, zoals bijvoorbeeld freecell en dammen. De reclame blokken bevinden zich aan de zijkanten en zijn niet storend. 

helpfulgames.com

Helpfulgames biedt spelletjes aan die gebaseerd zijn op educatie. Het is gericht op scholieren maar  “je bent nooit te oud om wat te leren” Het zal sommige senioren wel aanspreken.

elkspel.nl

Deze Nederlandse site heeft een enorme grote verzameling aan spelletjes. Wel moet u zich door een reclameblok heen worstelen, echter kunt u deze naar een paar seconden weg klikken.

tucogames.com

Dit is een simpele site met veel memory spelletjes die gericht zijn op ouderen. Het kan nooit kwaad de hersens de trainen op het geheugen en bovendien is het nog leuk ook. De reclame is niet storend.