Cursussen & Entertainment

Het leukste aanbod voor senioren

Wat hebben we te bieden?

1. online cursuspakketten

kunst & cultuur, vitaliteit en taal

2. online entertainmentpakket

spelletjes, puzzels, nostalgie en virtuele reizen

3. bijzondere pakketten

over een bepaald onderwerp zoals kunstmatige intelligentie (ChatGPT)

Onze online pakketten

Group of cheerful seniors in swimming pool outdoors in backyard, jumping.

Pakket Vitaliteit

Iedereen wil vitaal blijven, maar als je de 60 gepasseerd ben, moet je wel de juiste cursussen volgen. Wij bieden die voor zowel lichamelijk als geestelijk welzijn.

taalknop5

Pakket Taal

Taalcursussen Engels, Frans en Spaans. Onze aanbod wijkt af van de standaard online taalcursussen. Je leert niet alleen de taal spreken maar je leert ook over de cultuur van het land.

Happy senior couple using digital tablet on sofa indoors

Pakket Entertainment

Allerlei soorten spelletjes en soorten puzzels. Bijvoorbeeld: raad het gezegde dat met komische tekeningen wordt uitgedrukt. Maar ook over nostalgie. En wat te denken van ons toppunt van entertainment: virtueel reizen.

Bijzondere pakketten

The view of Taj Mahal at sunrise, Agra, India.

Virtueel reizen

Online op reis gaan. Dat kan bijvoorbeeld met onze virtuele wandelingen. Dit zijn wandelingen waarmee je met Google Streetview door de straten van bijvoorbeeld Den Bosch wandelt. Je kunt overal om je heen kijken. Daarnaast zijn er tochten naar verre landen. Problemen met de mobiliteit? Dit pakket maakt het reizen weer mogelijk!

nostalgie-tv

Nostalgie

Naast verschillende cursussen o.a. waarom nostalgie zo boeit, gaat het om een enorm aanbod van oude TV-series en luisterboeken. Johnny en Rijk, het Simplistisch Verbond maar ook Tommy Cooper… geniet er maar weer volop van. De meeste senioren zijn doorgaans verzot op Nostalgie en dus is dit pakket een absolute topper!

Happy grey hair man watching on laptop at home and celebrate win a bet with a gambling, soccer bet,

De digitale wereld

Cursussen + digitale boeken: Digitaal weerbaarheid + Werken met de iPad. Cursussen om je vertrouwd te maken met de digitale wereld. Uiteraard zijn er praktische cursussen over het werken met computers
en ChatGPT. Wil je echt starten dan is dit pakket ideaal! Ook leuk om cadeau te geven!

Online cursussen

Online cursussen zijn zeker voor ouderen heerlijk om te doen. Er is geen vast tijdstip, lekker bezig zijn wanneer het jou uitkomt. Gewoon vanuit je luie stoel. Laat het woord cursus je ook niet afschrikken. Bij heel veel mensen wekt alles wat met leren te maken heeft onaangename gevoelens op. Geen nood. Er is geen strenge docent. Je hoeft geen examens te doen. Bij 60PlusPlaza worden geen bijzondere eisen gesteld. Het gaat ons gewoon om het genoegen dat je beleeft met ons aanbod.  En bedenk ook dat daar waar andere aanbieders onze prijzen hanteren voor slechts een enkele cursus, je nu tientallen cursussen op hoog niveau krijgt. Dat maakt ons aanbod dubbel en dwars aantrekkelijk!

Concentrated mature senior businessman

Cadeau voor opa en oma?

Zit je weer te piekeren wat je dit jaar opa en oma kunt geven, dan hebben wij een uniek idee. Kies voor een van onze online pakketten en als bonus krijg je er het “online activiteitenpakket” bij. Het gaat om allerlei spelletjes, puzzels en activiteiten (zoals kleuren) die opa en oma zelf kunnen doen of juist met hun kleinkinderen. Dat is nog eens een echte verrassing! 

Christmas present

Online entertainment

Er is een groot verschil in het soort entertainment waarvan men geniet als we jong en oud vergelijken. Wij hebben zorgvuldig gekeken naar wat senioren echt leuk vinden. Dan gaat het om allerlei spelletjes en puzzels waarmee je uren bezig kunt zijn. We hebben ook zelf spellen en puzzels ontwikkeld. Die tref je dus nergens anders aan. En het gaat bij ons trouwens niet alleen om spelletjes en puzzels, we bieden namelijk ook virtuele reizen aan. Een uniek concept van 60PlusPlaza… over echte entertainment gesproken.

Happy senior couple using digital tablet on sofa indoors

Met plezier online bezig zijn

Dat is het doel van 60PlusPlaza